Bryllup

Seks måneder

11. november 2016

Jeg har allerede rukket å gå med ringen i seks måneder. Tida går så fort. Albumene mine på pinterest fylles opp av inspirasjonsbilder og to do-lista vokser, samtidig som jeg nettopp har begynt i ny jobb og i lang tid har skjøvet alle tanker om bryllup på vent bakerst i hjernen.

Her om dagen fikk jeg meg en liten wake up-call. Det er mange bryllup/forlovelser på gang på jobben, og i en av pausene ble jeg sittende og snakke med en nyforlovet kollega. Da gikk det opp for meg at jeg snart har lagt mitt første halvår som lærer bak meg, og bryllupet nærmer seg med stormskritt. Jeg hadde jo lagt opp en skuddsikker plan på hva vi skulle gjøre hver måned slik at vi fikk god tid inn mot festen, men det er jo ingenting av dette som har blitt gjort!

Innimellom slaga, har jeg derfor igjen begynt å fantasere og planlegge, finne svar på spørsmål som hvilke blomster skal jeg ha i brudebuketten? eller hvordan skal navnelappene på bordet se ut?
Og i går kveld fant jeg endelig drømmekjolen.
Den var akkurat slik jeg så for meg, og egentlig hadde jeg gitt litt opp etter endeløse timer med  saumfaring av alle verdensvevens kroker.

Nå gjenstår bare alt det andre…

ph_pinterest

You Might Also Like