I går feiret jeg bokutgivelsen med en liten fest her hjemme. Hadde egentlig store planer om diverse leker og overraskelser, men den siste uka har tida gått ekstra fort, så jeg fant ut at det enkle måtte bli det beste denne gangen. Og det ble det også!

Vi var rundt tjue mennesker i stua her hos oss, det ble tapas og kahoot!, masse latter, allsang og fine samtaler. Jeg våkna med et stort glis i morges, så på kortene jeg har fått og spiste ei av sjokoladeplatene jeg fikk av barndomsvenninne (og forloveren min) Marte.

Det ble ikke tatt så mange bilder i går. Jeg hadde et polaroid-kamera liggende klart, men altså, man kan ikke huske alt! Dette under ble knipsa av Marte, da:

De siste dagene har jeg mottatt så mye kjærlighet og støtte at jeg blir helt… satt ut! Jeg blir så imponert og takknemlig over at det finnes så mange snille folk som tar seg bryet med å ringe/skrive/sende snaps til meg, gratulere og si fine ting om boka. TAKK!! Jeg har vært så nervøs for denne bokutgivelsen, for jeg visste jo ikke helt hva jeg gikk til. Nå vet jeg at dette, alle timene med skriving og frustrasjon og faktasjekk og revideringer og motløshet og korrekturlesing, har vært så verdt det at jeg helt klart ville gjort det om igjen.

previous post
next post

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

lindaeborren@outlook.com