Bryllup

Bride to be

25. mai 2017

 

I helga ble jeg overrasket av disse fine jentene. Jeg og Per-Erik var først på Plantasjen og handlet inn litt jord og uteblomster, før vi skulle videre og spise på en ny café som Per-Erik hadde fått anbefalt av ei på jobben. Trodde jeg. Hadde faktisk nesten ikke tenkt på utdrikningslaget mitt, og siden hodet mitt for tiden er helt overload av jobb, flytting, leilighetssalg, borddekorasjoner og brudevals, fanget jeg ikke opp et eneste tegn på at denne lørdagen skulle bli annerledes enn hva jeg hadde planlagt. Da Per-Erik svingte «feil» på Lade, og vi plutselig sto foran en gressplen med en jenteflokk, forsto jeg derfor ingenting. Jeg trodde det var et håndballag eller noe sånt, og synes det var så flaut at PE parkerte like foran, at jeg prøvde å unngå å se på dem. Da jeg skjønte det ble jeg SÅ flau! Og veldig, veldig glad, selvfølgelig.

I løpet av dagen spilte vi sumo-rugby og fotball i et mørkt rom med en alt for stor og uforutsigbar ball, kastet øks, spiste på San Sebstian, hadde fotoshoot på Gamle Bybro og koste oss på i sola på uteserveringen ved Café Løkka. Jeg fikk flere rebuser jeg måtte løse underveis, fikk dele ut bånd med ulike titler til alle jentene som var med, løste en bryllups-quiz, måtte spørre forbipasserende om råd til et godt ekteskap, og fikk utdelt en handleliste med ting jeg skulle kjøpe – men alt måtte stjeles fra andres handlekurver. I tillegg hadde alle jentene med seg en gave hver som jeg fikk utdelt gjennom hele dagen, men jeg fikk ikke vite hvem det var fra. Hver gave representerte et minne jeg har med hver av jentene, og jeg måtte gjette hvem avsenderen var ved å prøve å huske minnet.

Dagen avsluttet vi i leiligheten, som var pyntet med vimpler, ballonger og gamle Facebook-statuser som Per-Erik har skrevet om meg. Her drakk vi strawberry daiquiri på verandaen, før vi fortsatte inne. Her fikk vi se en film av Per-Erik hvor han ble spurt mange spørsmål om meg/forholdet vårt. Filmen ble satt på pause mellom spørsmål og svar, slik at jeg skulle gjette hva han svarte før vi fikk høre fasiten.

Jeg er så takknemlig for alle som ville komme og feire sammen med meg. Flere hadde dratt langveisfra – Caroline fra Stavanger, Henriette fra Kristiansand og Pia fra Bærum. Marte & Ingvill hadde sammen med de andre lagt ned en så stor innsats for at dagen skulle bli bra, og jeg aner faktisk  ikke hvordan jeg skal klare å gjøre gjengjeld. Tusen, tusen takk!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar