Hverdag

Siste rest av vinterferien

25. februar 2017

Jeg har hatt fri denne uka, og selv om jeg ikke har fått skrevet så mange ord som jeg hadde tenkt eller lest så mange bøker som jeg hadde ønsket, har jeg hatt noen veldig fine dager. Jeg har vært på Rørosmartnan, gått noen turer på ski og ordnet flere ting til bryllupet i juli. Nå er både brudebukett og time til vipper og bryn bestilt, invitasjoner sendt ut og både kjole og sko i boks. Og selv om det er herlig å ha noen vinterdager i fjella mine hjemme, skal det også bli godt å dra tilbake til Trondheim og ta fatt på hverdagen igjen. Nå har jeg fylt tanken med frisk fjelluft, så det kan jeg leve godt på i noen uker.

Fra i dag: Jeg tok med Ruff på en skitur i djupsnøen, og snart skal vi feire pappas bursdag noen dager på forskudd.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar