Hverdag

Den siste dagen av sommerferien

13. august 2017

Kjenner at jeg er veldig glad for at vi rakk å komme i hus før hverdagen innhentet oss. I går lagde jeg album av alle polaroid-bildene som ble tatt i bryllupet, og i dag har jeg sett over læreplaner og forberedt meg på nytt skoleår. Gleder meg til å komme i gang igjen, er så mye fint rundt neste sving.

Ser fram til å kunne invitere folk hit på mat & kos, nå når vi endelig har et stort spisebord som det går an å samle folk rundt – det merker jeg at jeg har savnet. Bordet er allerede innviet med familie på pizzaslaberas en kveld i forrige uke, men det skal likevel ikke bli lenge til neste gang.

Andre ting:
Bli kjent med nye kolleger og elever, bo oss inn på nytt (gammelnytt) sted, kanskje hive meg med på ei håndballtrening eller to, få tilbake bryllupsbildene fra fotografen, samt dykke ned i det skriveprosjektet jeg la på vent mens hjernen hadde ferie med fokus på flytting og bryllup. Sauesanking og fjellturer står også høgt oppe på lista, håper vi får en fin og lang høst i år!

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar