Inspirasjon Interiør

En drøm om tømmervegger, grønne planter og myke puter

5. februar 2018

ph_finnes her

Jeg har skrevet et innlegg om tidsbruk lengre ned på sida her, og da jeg holdt på med det, innså jeg at det jeg bruker mest tid på på sosiale medier, er Pinterest. Der inne drømmer jeg meg bort i interiørbilder sikkert én gang om dagen, om ikke mer.


Jeg har bestandig drømt om den dagen jeg skal ha mitt eget hus. Mitt eget som i at jeg kan tapetsere veggen om jeg ønsker det, henger opp så mange bilder jeg vil og selv velge akkurat hvordan det skal se ut. Nå er husdrømmen et framtidig prosjekt som også Per-Erik er innlemmet i, men akkurat hvordan det skal møbleres er han ikke så opptatt av.  Han fokuserer mer på hva det koster… Jeg vil ha ekte tregulv, tømmervegger noen steder, mønstrete tapet andre. Mange grønne planter, mye hvitt, grått, sort, blått, grønt og kanskje noen innslag av lilla, gult og brunt. Saueskinnsfeller. Stort kjøkken. Masse bilder, pledd og puter.

Å bygge eller pusse opp et hus er en lang og krevende prosess. Dyrt. Alt det overflatiske jeg pusler med på Pinterest er en så liten del av jobben, men det hjelper på motivasjonen til å spare.

Legg igjen en kommentar