Bryllup

Status

19. mars 2017

Det blir mye bryllupssnakk her inne, men akkurat nå er det lite annet som får plass. I dag har jeg prøvd å få gjort litt på et skriveprosjekt jeg holder på med, men hele tiden faller jeg tilbake i den samme bryllupstralten. Etter neste uke skal jeg faktisk ta en aldri så liten pause fra all planlegging, fordi jeg kjenner at jeg  holder på å bli litt lei. Og innimellom har jeg angret meg litt for at vi ikke bare dro til utlandet og giftet oss og holdt en fest hjemme litt etterpå. Men hei, jeg skal ikke klage, jeg elsker jo egentlig å planlegge og gleder meg selvfølgelig veldig mye til 29.juli. Blir bare litt stresset når jeg er innom diverse bryllupsgrupper på FB og ser at noen har det meste klart 1,5 år i forveien… For vår del blir det nok en del å henge fingrene i til sommeren, men det er helt greit og sånn det må bli.

Her kommer en liten liste av hvordan vi ligger an i løypa:

Har fikset:
Kirke
Brudekjole
Sko
Frisør
Vippetime
Forlovere
Gjestelisten
Invitasjoner
Musikk, kirke
Gjestebok
Avtalt med blomsterbutikk
Lokale for middag + fest
Overnatting
Mat
Fotograf

Og så gjenstår alt det andre… sminke, musikk på festen, pynt og dekorasjoner til middagslokale + festlokale, tale, finne toastmaster, smykker, undertøy, transport fra kirka, sted for å fotografere osv.

Det er egentlig alle de små tingene som står igjen, samtidig som det er de som kanskje også tar lengst tid. Hadde jeg valgt å gifte meg dersom jeg hadde visst på forhånd hvor mye jobb det egentlig er? Nja, jeg hadde vel det, men kanskje ventet til neste sommer. Samtidig er det jo litt opp til en selv hva en gjør det til. Flaks at jeg liker å holde på med sånne ting! Må bare ta en liten pause først…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar