Hverdag

Ut med det gamle og inn med det nye

30. desember 2017

Foto: Ingvill Erlien Borren

Denne jula har minnet meg på hvor godt det er med aprikoskompott, jeg har vært på ski, hatt familietid og vært stappmett hver dag – ei jul helt etter boka, med andre ord. Og så… har jeg skrevet ferdig boka mi. Kan nesten ikke si den siste setningen der uten å få hjertebank, men det har jeg altså, og nå kommer snart 2018 og da skal disse kapitlene som jeg har gått og ruget på så lenge plutselig bli allemannseie. Rart.

Ellers så håper jeg 2018 byr på et roligere tempo enn forgjengeren. Jeg satser på å få brukt de nye felleskiene mine en del, få til noen fine fjellturer, tilbringe mer tid med dem jeg er glad i, og ja… jeg kunne sikkert skrevet ei lita liste med nyttårsforsetter, men jeg tror det viktigste blir å heller være fornøyd med ting som de er:)

You Might Also Like

Legg igjen en kommentar